Uw bezoek

Bezoek, Beleef en Bewonder; kom eens langs!

In de Belevingstuin van Huyskweker Vers van Voorne laten we zien hoe er geteeld wordt, waarom en hoe we dit doen in combinatie met maatschappelijk verantwoord ondernemen. U krijgt een goed beeld hoeveel werk en energie er besteed wordt aan de producten die bij u op het bordje liggen.

Door de jaren heen is er een afstand gekomen tussen consument en groentetelers. Soms weten mensen helemaal niet dat aardappels niet aan de boom hangen maar juist onder de grond groeien. Laat staan dat men weet met hoeveel liefde en aandacht de producten in de supermarkt geteeld zijn. Bewezen is dat er tussen de producent in Nederland een veel grotere afstand ligt dan in het buitenland. Tijd dus om dat te veranderen door middel van onze deuren te openen en scholen, bedrijven, gezinnen, toeristen en uiteraard ook de lokale bevolking uit te nodigen om ons te bezoeken. Om dit goed vorm te geven hebben wij een bijdrage ontvangen van de Landschapstafel Voorne-Putten. De Landschapstafel Voorne-Putten stimuleert duurzame projecten op onder andere het gebied van “Versterken Agrarisch Ondernemerschap". Dit gebeurt op basis van een subsidie van de Provincie Zuid-Holland. 

Wanneer kunt u ons bezoeken?

We werken nu hard aan de opbouw van Vers Van Voorne. Zodra we open dagen kunnen organiseren, nodigen we u graag uit. Wilt u op de hoogte blijven hiervan? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons via de social mediakanalen.

Groepen
Wilt u met een groep (school, bedrijf of bijvoorbeeld vriendenclub) langskomen? Dat kan uiteraard ook. We maken graag tijd voor u en spreken met u een tijdstip af om uw groep alles te vertellen over ons prachtige vak.

Prachtig bedrijf
Regina Eggink
Mooi bedrijf dat zeker een bezoek waard is. Er gaat een wereld voor je open als je ziet hoe er nagedacht wordt om zo goed mogelijk te telen. Bedankt voor de rondleiding!

Wilt u met een groep ons bezoeken?