Winkel

WINKEL

De vers geteelde groenten en prachtige planten van Huyskweker Vers Van Voorne zijn op de teeltlocatie aan de Konneweg 4b te koop. Tevens verkopen we hier een compleet assortiment aan verse groenten, fruit en aardappelen, waar als het kan afkomstig van lokale telers.

In het voorjaar en zomer verkopen we kleurrijke zomerbloeiers van de Huyskweker. Dit in prachtige hangpotten met waterreservoir maar ook in 12 cm  potjes. Uniek in het Huyskweker concept is de omruil- en opkweekservice. Zie voor meer informatie onze Huyskweker website: www.huyskweker-versvanvoorne.nl.

Voor in de winter hebben we speciale winterbakken met oa winterviolen zodat u ook in de winter het terras of balkon kan opfleuren.

Dit jaar (2022) zijn we gestart met de verkoop van een mooi assortiment voor de hobbykweker. Zo hebben we: diverse groenteplanten, pootaardappelen, pootuien, zaden, meststoffen, bodemverbeteraars en meer.

Naast verse groenten, fruit en aardappelen hebben we ook verse eieren van Eibaar uit Den Bommel, Hoeksche chips uit de Hoekse waard, kaas van boerderij Mulder uit Mellissant, noten van Koppenjen, verse sappen van Schulp,  vlees van Assenberg, diversen bakmixen van de Korenmolen uit Oostvoorne en prachtige fleurige boeketten en mooie kamerplanten.

Openingstijden winkel:

  • maandag t/m vrijdag:  09:00-17:00 uur
  • zaterdag: 09:00-16:00 uur
  • zondag gesloten.
U kunt uw bestelling ook opgeven via de webshop. Wij zorgen dat het voor u klaar staat op het door u gewenst ophaalmoment. 

U bent van harte welkom.

Winkel Vers Van Voorne

Zomerbloeiers bij Vers Van Voorne

moestuinplantjes voor de moestuinder

Groente en bloemenzaden

Zomerbloeiers Huyskweker Concept

Winterharde Coolwave violen