Winkel

WINKEL

De vers geteelde groenten en prachtige planten van Huyskweker Vers Van Voorne zijn op de teeltlocatie aan de Konneweg 4b te koop. Tevens verkopen we hier een compleet assortiment aan verse groenten, fruit en aardappelen, waar als het kan afkomstig van lokale telers.

In het voorjaar en zomer verkopen we kleurrijke zomerbloeiers van de Huyskweker.  Dit in prachtige hangpotten met waterreservoir maar ook in 12 cm  potjes. Uniek in het Huyskweker concept is de omruil- en opkweekservice. Zie voor meer informatie onze Huyskweker website: www.huyskweker-versvanvoorne.nl.

Voor in de winter hebben we speciale winterbakken met oa winterviolen zodat u ook in de winter het terras of balkon kan opfleuren.

Dit jaar (2022) zijn we gestart met de verkoop van een mooi assortiment voor de hobbykweker. Zo hebben we: diverse groenteplanten, pootaardappelen, pootuien, zaden, meststoffen, bodemverbeteraars en meer.

Naast verse groenten, fruit en aardappelen hebben we ook verse eieren van Eibaar uit Den Bommel, Hoeksche chips uit de Hoekse waard, kaas van boerderij Mulder uit Mellissant, noten van Koppenjen, verse sappen van Schulp,  vlees van Assenberg, diversen bakmixen van de Korenmolen uit Oostvoorne en elk weekend prachtige fleurige boeketten.

Openingstijden winkel:

  • maandag t/m vrijdag:  09:00-17:00 uur
  • zaterdag: 09:00-16:00 uur
  • zondag gesloten.

U bent van harte welkom.

Winkel Vers Van Voorne

Winkel Vers Van Voorne

opkweek zomerbloeiers

Pompoenen

Zomerbloeiers Huyskweker Concept