Huyskweker Zomerbloeiers verkrijgbaar vanaf 14 april

Vanaf dinsdag 14 april starten we weer met de verkoop van onze Huyskweker zomerbloeiers direct uit onze kwekerij. Onze unieke Huyskweker potten met waterreservoir maakt het u makkelijk om een lang seizoen te genieten van de mooiste bloemen. Door het slimme waterreservoir nemen de planten zelf precies zoveel water op als ze nodig hebben voor hun weelderige bloei. U hoeft alleeen maar regelmatig water te geven en af en toe een schepje speciale Huyskweker plantenvoeding toe te voegen.

Vanaf 14 april kunt u uw lege Huyskweker hangpot (optimaxx of megamaxx) om komen wisselen voor een vers ingepote hangpot. U ontvangt dan direct 4 euro korting op uw nieuwe hangpot.

Naast de Huyskweker bakken en potten hebben we ook een divers assortiment aan perkgoed in 12 cm potjes. In samenwerking met andere Huyskwekers kunnen we een breed assortiment aanbieden dat in de maanden april, mei en juni wisselt. Aanvullende producten zoals potgrond en voeding van de Huyskweker zijn uiteraard ook verkrijgbaar. Wilt u meer informatie dan kunt u ook terecht op onze Huyskweker website; https://huyskweker-versvanvoorne.nl/